kicsi_rose

Az apám

Az apám meghalt, amikor öt éves voltam. Az apám értem jött az óvodába, de elütötte egy teherautó. Az apám fiatal volt és szép. Sose ő jött értem az óvodába, csak akkor egyszer. Most már tényleg sose fog értem jönni az óvodába.

Az apám elhagyott minket, amikor öt éves voltam. Jönnie kellett volna értem az óvodába, de nem jött, helyette az óvó néni vitt haza hat órakor, amikor már senki nem volt az egész óvodában, és a fűtést is lekapcsolták. Az apám itt hagyott az ágyamon egy babát, hogy legyen valamim, amiről csak ő fog eszembe jutni, de én utálom a babákat.

Az apámat elvitték, amikor öt éves voltam. Az óvodában voltam, és az óvó néni félrehívott, hogy ma ő visz haza, mert az anyám beteg lett. Miért nem jön az apám, kérdeztem, és azt mondta, elvitték, de nem mondta meg, hogy kik és hova. Az anyám biztosan nagyon beteg lett, mert az óvó néni rögtön a nagyiékhoz vitt, és másnap, amikor bementünk hozzá a kórházba, nagyon sok kötés volt az arcán.

Az apám hippi volt és kommunába vonult, amikor öt éves voltam. Engem is el akart vinni, de az anyám nem engedte. Amikor iskolás lettem, nagyon büszke voltam az apámra, és mindenkinek elmondtam, hogy ő egy igazi kommunista. Én is kommunista akartam lenni, de az anyám nem engedte.

Az apámat elküldte az anyám, amikor öt éves voltam, mert nem volt már olyan szép, mint amikor hozzáment, és büdös is lett azóta. De a Csillának, akivel együtt jártam óvodába, sokkal csúnyább volt az apukája, és büdösebb is, mégse lett elküldve. A Csilla is csúnya volt, meg is mondtam neki, amikor csúfolt, hogy nincs apukám, és meg is vertem jól. Attól még csúnyább lett.

Az apámról készült egy fénykép, amikor öt éves voltam. Fiatal és szép és él. Szaga sincs és rendesen le van nyírva a haja. Az anyám is rajt van a képen. Nincs kötés az arcán. Én is rajt vagyok a képen. Nincs babám és nem verekszem.

Az apám mindig olyan marad, mint amikor öt éves voltam.
There are 4 comments

Add yours

Post a new comment

Loading...