asas

A Facebook generáció a Harcosok klubjáról, avagy egy tizenéves (szinte) konstruktív kritikája

Én nem tudtam, hogy 2013 előtt is voltak filmek, de rájöttem, hogy ez a bizonyos „Harcosok klubja” nem csak a kedvenc Coelho idézeteim mellett megjelenő mém-kollekció forrása. Szóval megnéztem egy előzetest és gondoltam magamban: „Ez biztos nincs olyan vagány, mint a Sose hátrálj meg, mivel abban igazi kemény csávók vannak, de egy nézést megérhet”.

Azért Brad Pitt is kemény, de a szinkronhangja százszor jobb, mint az angol változat.

Azért Brad Pitt is kemény, de a szinkronhangja százszor jobb, mint az angol változat.

Amíg kijön az új Adam Sandler és Transformers film magyarul, úgy sincs jobb választásom. Legalább is ezzel vígasztalom magam, mivel az előzetes sokkal durvább volt, mint ez az unalmas film. Alig volt benne egy igazi robbanás és abban a kevés bunyóban nem is szaltóztak. Legalább utcatáncoltak volna egyet, hogy döntsék el, ki az igazi gengszter…

Persze egy igazi csaj sem volt, akit boxokkal vagy flipekkel lehetett megszerezni, csak ez a Twilight spiné. Szerintem itt (is) a gond.

Persze egy igazi csaj sem volt, akit boxokkal vagy flipekkel lehetett megszerezni, csak ez a Twilight spiné. 

De komolyan, a két órából legalább hármat végigbeszéltek, tízlejes szavakkal, vagy épp a fő ipse magában dadogott. Azért volt ezekben olyan rész, ami nagyon meggondolkodtatott, szóval nem volt teljesen elpazarolt idő. Hezitáltam is rendesen, hogy melyik híres történelmi személyiséggel mennék ki a tóra. (Normális, hogy Gyúrós Józsival.) Volt még ott valami cuccaink elleni mondanivaló, de azt csak azért csinálták, hogy okoskodjanak és az Apple biztos nem akarta szponzorizálni őket.

De így jártak, ha nem Schwarzeneggert, vagy Stathamet választották ez a rinyagép helyett. Ma sokkal könnyebb helyzetük lenne, mert Mark Wahlberg ÉS Channing Tatum is az iparban vannak.

Manapság ezt a rinyagépet milyen könnyű lenne Statham- vagy Tatumra cserélni pedig…

És az a zene szarabb nem is lehetett, de tény, hogy nem a filmgyártók a hibásak azért, hogy akkor még nem volt jó zene. Szóval egy mai Harcosok klubja remake javítana ezen a helyzeten. Ha lenne min, persze, mert a vége elrontotta az egész filmet, mivel kiderül, hogy még kevesebb igazi verekedés, de több tényleges monologizálás volt, mint hittem.

Végül is, nekem ez egyáltalán nem tetszett ez a film, mert régi. Nézzétek inkább a 300 filmeket meg, azok aztán tökösek!

Köszönöm szépen a figyelmeteket és osszátok meg ezt a cikket, ha meg akarjátok tudni a Trónok harca neveiteket!
There are no comments

Add yours

Loading...